Michiel neemt deel aan Tortour 2020

Michiel neemt deel aan Tortour 2020!

Dit jaar zal Michiel voor de tweede maal aan de start staan van Tortour.

TORTOUR is a multiday nonstop ultracycling event. The race which starts and finishes in Zurich, Switzerland, demands a great deal of its cyclists and crews. Riding non-stop, day and night, the athletes have to overcome the 1,000 kilometres route over several Alpine passes in only two days, either solo or in a team. Mastering this challenging adventure takes blood, sweat and tears – but the unique cycling experience and feeling of achievement is worth it!
2020 the official Swiss Ultra-Cycling Champions will be crowned for the sixth time in the TORTOUR format.

The TORTOUR format leads over 1000 kilometres around Switzerland. It takes solo riders and teams between 26 and 52 hours to complete the route.

The event combines the best ideas of all existing long distance races. Therefore, TORTOUR is designed for professionals and amateurs, teams, companies and solo bikers. Going on day and night, the race is the ultimate challenge for racers and the crew.

Op vrijdag 14 augustus om 20u gaan de ultra-fietsers in Zurich van start in een van de zwaarste ultra-cycling races ter wereld. Het parcours van 1000km gaat rondom Zwitserland, langs de bekendste bergpassen in de Alpen (15000 hoogtemeters!). De solo-fietsers doen er tussen de 26 en 52 uur over om de race uit te rijden. Het is een uitdaging die tot de verbeelding spreekt. Michiel zal ondersteund worden door een gemotiveerde TeamPHBe-crew (Antoine Van Geluwe, Dorien Van Malderen, Steven Quintyn).

Lees hier hoe u Michiel kan steunen tijdens deze uitdaging.

Meer nieuws volgt