Michiel neemt deel aan Tortour 2020

Steun Michiel tijdens Tortour 2020!

Michiel Bogaert neemt op 14 augustus deel aan Tortour 2020 met als doel Pulmonale Hypertensie in de kijker te plaatsen en steun te verzamelen. Daarom koppelen we ook een fundraising aan deze actie. Steun Michiel tijdens Tortour door middel van een gift aan Pulmonale Hypertensie vzw (het erkende* goed doel waar we fondsen voor werven). Laat ook gerust een berichtje na om Michiel te motiveren.

Alle donaties worden rechtstreeks aan Pulmonale Hypertensie vzw (de vereniging van PH-patiënten) gestort. Zij zorgen er op hun beurt voor dat de fondsen op de meest optimale manier besteed worden.

Registreer uw gegevens hieronder en ontvang de instructies om door middel van een gift aan Pulmonale Hypertensie vzw Michiel te steunen.

Giften aan erkende organisaties

PH-vzw beschikt over een erkenning als goed doel. Daardoor geeft een gift (vanaf 40,- EUR) in 2020 u recht op maar liefst 60% belastingsvermindering. Dat wil zeggen dat een gift van 40 euro U recht geeft op 24 euro belastingsvermindering, en dus slechts 16 euro kost. Het attest wordt begin 2021 bezorgd aan de titularis van de rekening van de schenker.

    Uit naam van Pulmonale Hypertensie vzw en Team PHenomenal Hope Belgium willen we u alvast bedanken voor uw steun.