Strade Bianche Participation

Team PHenomenal Hope op Strade Bianche Gran Fondo

Op 12 september 2021 gaat Team PHenomenal Hope naar de Strade Bianche Gran Fondo.

De Strade Bianche, allom bekend als de jongste klassieker die iedere prof wil willen, hoeft ondertussen geen introductie meer. Deze loodzware rit over onverharde wegen en steile hellingen wordt het strijdtoneel voor enkele Team PH renners. Zij zullen het beste van zichzelf geven om pulmonale hypertensie onder de aandacht te brengen. Iedere renner zal worden gekoppeld aan een patient onder het motto #LetMeBeYourLungs, een internationale campagne om patienten met pulmonale hypertensie een hart onder de riem te stoppen. In de komen de weken kan je hier kennis maken met deze atleten en de patienten.

In de #LetMeBeYourLungs-campagne, worden Team PHenomenal Hope atleten en patiënten aan elkaar gekoppeld. De atleten vormen de longen van het team, de patiënt ondersteunt de atleet en samen vragen ze aandacht voor Pulmonale Hypertensie.