Kevin Holvoet fietst voor Mia Messely in Strade Bianche #LetMeBeYourLungs

Stel je even voor, wie ben je?

Kevin Holvoet, 40 jaar, getrouwd met Valentine en papa van Achille en Arthur. We wonen in Kruishoutem. Samen met mijn vrouw baten we 3 schoenwinkels uit in Avelgem, Gavere en Waregem (Kevin shoes).

Wat betekent wielrennen voor jou?

Tot voor kort iets heel leuk om naar te kijken en af en toe eens (bij goed weer) zelf een ritje te doen. Sinds dit jaar de uitdaging aangegaan om samen met vrienden de strade bianche te rijden en dus uiteraard iets intensiever ‘moeten’ gaan trainen. 

In het begin zag ik er toch wat tegenop maar naarmate ik het meer doe (en het ook beter gaat) vind ik het leuker en leuker.

Welke invloed had COVID op je dagelijkse leven het voorbije jaar?

Een heel grote invloed, vooral op professioneel vlak. Onze winkels zijn in 2020 gedurende 3 maanden verplicht gesloten geweest, enkel onze online shop kon blijven draaien. 

Je zou dus denken dat ik heel wat extra tijd had, maar het tegendeel was waar. 

Al onze medewerkers waren technisch werkloos, dus kwam alle online verkoop op onze schouders terecht. Samen met 2 jonge kinderen die thuis waren van school was dit toch een hele opgave. Hopelijk zijn we nu terug vertrokken voor een ‘normale’ periode.

Wat is de grootste uitdaging aan de Gran Fondo Strade Bianchi?

Ik verwacht begin september nog hele warme temperaturen. Dit samen met de vele hoogtemeters en de vele grindwegen, zal dat de grootste uitdaging worden.

Waarom neem je deel aan de ‘letmebeyourlungs’ campagne?

Het maakt het sowieso specialer als we dit hieraan kunnen koppelen. Als we ook maar een heel klein beetje een steentje kunnen bijdragen, is dit voor mij al geslaagd.

Heb je nog een boodschap voor je letmebeyourlungs-partner?

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Let me be your lungs!

Steun jij Kevin en Mia in hun race tegen Pulmonale Hypertensie?

Naast het in de kijker zetten van PH, koppelen we deze onderneming ook aan een fundraising, 100% ten voordele van PH Belgium – Pulmonale Hypertensie vzw (de Belgische patiëntenvereniging)

Steun kan door middel van een gift aan Pulmonale Hypertensie vzw (het erkende* goed doel waar we fondsen voor werven). Laat ook gerust een berichtje na om de renners te motiveren.

Registreer uw gegevens hieronder en ontvang de instructies om door middel van een gift aan Pulmonale Hypertensie vzw TEAM PH te steunen.

Giften aan erkende organisaties

PH-vzw beschikt over een erkenning als goed doel. Daardoor geeft een gift (vanaf 40,- EUR) in 2021 u recht op maar liefst 60% belastingsvermindering. Dat wil zeggen dat een gift van 40 euro U recht geeft op 24 euro belastingsvermindering, en dus slechts 16 euro kost. Het attest wordt begin 2022 bezorgd aan de titularis van de rekening van de schenker.

    Uit naam van Pulmonale Hypertensie vzw en Team PHenomenal Hope Belgium willen we u alvast bedanken voor uw steun.